IMDb Page
Movie Release Date Character Age at Release
Il ritratto incompiuto 11/02/19 74
Derë e hapur 08/19/19 Recepsionist 74
Dashuria S'mjafton 11/22/18 73
Bota 07/05/14 Engjell 69
Unë, ti dhe Kasandra 06/10/99 53
Kolonel Bunker 09/01/98 53
Kthimi i ushtrisë së vdekur 01/01/89 43
Flutura në kabinën time 01/01/88 Chief Marku 42
Vrasje në gjueti 07/02/87 42
Eja 01/03/87 41
Të paftuarit 12/16/85 mjeku 40
Mondi dhe Diana 02/05/85 babai i Mondit 39
Asgjë nuk harrohet 01/28/85 Peshkatari 39
Vendimi 06/14/84 Leçiano 38
Kush vdes në këmbë 03/07/84 Petro 38
Gracka 07/09/83 Refiku 38
Rruga e lirisë 03/26/82 Aleksi 36
Nëntori i dytë 01/01/82 Lym Kepi 36
Gëzhoja e vjetër 09/01/80 Serveti 35
Mësonjëtorja 03/07/79 Stefan Bardhi 33
Në pyjet me borë ka jetë 09/04/78 inxhinier Ylli 33
Gjeneral Gramafoni 02/11/78 zoti Alberto 32
Shembja e idhujve 08/28/77 Arkeologu 32
Dimri i fundit 07/08/76 31
Në fillim të verës 11/22/75 Tenente Gurabardhi 30
Shtigje të luftës 01/01/74 Fotografi 28